bg en 

За нас

ЕЛТЕТЕ - БГ ЕООД е българско дружество с над двадесет годишен богат опит в търговията и производството на различни видове материали за строителството и идустрията.

Ние оперираме в няколко различни области, а именно:

Изработка, доставка и монтаж на преградни стени и обзавеждане за санитарни помещения - WC-кабини и прегради, душ-кабини и прегради, плотове за мивки, шкафчета за съблекални и др. от HPL, CDF, MDF, PVC, ПДЧ и стъкло.

Проектиране, производство, доставка и изграждане на съоръжения с текстилно покритие - пресостатични стуктури (балони), леки метални и дървени конструкции с мембранно покритие, специални покривала и други технически съоръжения за покриване на спортни, обществени и индустриални площи.

Изработка, доставка и монтаж на цялостно обзавеждане за домове, офиси, магазини, учебни заведения и др. Кухни, гардероби, шкафчета, спални, дрешници, маси и др.

Доставка и монтаж на детски площадки и съоръжения за стрийт фитнес.

Доставка на строителни материали - предпазна мрежа и фолио за скеле, PVC завеси, подпокривни мембрани и др.

Доставка на различни видове транспортни опаковки - картонени ъгли, картонени палети, крачета за палети и кутии, торби за уплътняване и др.

 

 

Наши партньори са водещи фирма в съответните области от Германия, Италия, Швейцария, Финландия, Литва, Полша, Португалия и др.

С богатия ни опит, контакти и модерно мислене, ние сме готови да отговорим на предизвикателствата и нуждите на постоянно променящия се днес пазар.