bg en 

Продукти

Душ-кабини от стъкло

Съвместно с нашите партньори от Литва, компанията BALTIJOS BRASTA, предлагаме на българския пазар различни модели душ-кабини от стъкло.

BALTIJOS BRASA произвежда душ-кабини от 2001 година, като през цялото това време, фирмата остава вярна на високото качество, модерния дизайн и доброто обслужване. В сътрудничество с литовски дизайнери, компанията е разработила няколко колекции – Простор, Акробат, Без граници, Хармония и Харизма. През 2004 и 2008, моделът ‘Вайва’ и колекцията ‘Харизма’ съответно печелят награди за продукт на годината в Литва. Фирмата оперира успешно също в Естония, Латвия, Украйна, Финладия, Швеция, Норвегия, Германия, Гърция и др.

Предлаганите от нас душ-кабини са модерни, отличават се със здрава конструкция, плътно затваряне и са лесни за поддръжка и почистване. Всички модели на нашите кабини са защитени с новата технология „Бързи капки”, благодарение на която капките се превръщат в топчета и се стичат по стъклото, което облекчава почистването му с 90%.

Повечето модели позволяват изпълнение на кабините с нестандартни размери, както и със стъкло в различни цветове и орнаменти. Изделията са сертифицирани съгласно европейските норми."

КОЛЕКЦИЯ ‘ПРОСТОР’

Съчетание на стъкло и алуминий. Вратите са безрамкови, окачени на лагери, конструкцията е изключително здрава, съклото е закалено и обработено с технологията ‘Бързи капки’, кабините могат да се монтират както върху душ-корито, така и направо на пода.

КОЛЕКЦИЯ ‘АКРОБАТ’

Скандинавска функционалност и практичност. Вратите са с цели вертикални панти, могат да се прибират плътно до стената, при отваряне се повдигат леко от пода, фиксират се в отворено и затворено положение, ъгълът на затваряне се регулира за идеално прилепване на крилата, стъклото е закалено и обработено с ‘Бързи какпки’.

КОЛЕКЦИЯ ‘БЕЗ ГРАНИЦИ’

Усещане за лекота и простор. Кабините са безрамкови – представляват комбинация от стъкло, хромирани държачи и отделни шарнирни панти, които позволяват фиксиране на вратите в отворено пложение, както и самозатваряне. Стъклото е закалено и обработено с технологията ‘Бързи капки’.

КОЛЕКЦИЯ ‘ХАРМОНИЯ’

Изчистени форми, минимализъм и елегантност. Кабините са в пълна хармония с интериора в банята, без да доминират. Конструкцията е безрамкова, обковът е с правоъгълни форми, вратите се повдигат при отваряне и се затварят лесно сами след леко бутване, уплътненията са с по-високо качество. Стъклото е закалено и обработено с технологията ‘Бързи капки’.

КОЛЕКЦИЯ ‘ХАРИЗМА’

Омагьосващ и впечатляващ дизайн. Основни новости тук са шарнирните панти с магнит и дизайнът на огънатото стъкло. Благодарение на огънатото стъкло, кабините изглеждат ефирно, докато пантите с магнит позволяват самозатваряне на вратите от всяко положение и допринасят за удължаване на житота на изделието. Стъклото е закалено и обработено с технологията ‘Бързи капки’.

БЕЗРАМКОВА ПЛЪЗГАЩА СИСТЕМА

Удобно и практично решение. Тази система е особено удачна, когато мястото в банята е твърде малко за нормално отваряне на вратата на кабината. Основни характеристики - минималистичен дизайн, безшумно и лесно работещи лагери, закалено и обработено с ‘Бързи капки’ стъкло.

ДУШ-ПРЕГРАДА ЗА ВСЯКА НИША

Всяка ниша в банята може лесно да бъде трансформирана в стилна душ-кабина. За повече подробности моля вижте пълния каталог на изделията.