bg en 

Продукти

Преградни стени за санитарни помещения от HPL и LPL

Преградните стени и врати за санитарни помещения се изработват от влагоустойчиви компактни HPL-плоскости с дебелина от 10 до 13mm, алуминиева конструкция и обков от неръждаема стомана (HPL Compact 10 - 13mm). Прилагат се основно за разделяне на обществени тоалетни и бани на отделни WC-кабини и душ-кабини. Стандартно преградните стени се монтират на нивелиращи се крачета от неръждаема с височина около 140mm. Възможно е стъпването да бъде осъществено директно на пода при липса на наклони в помещението. Обща височина на преградите варира от 2000mm до 2200mm. Горното хоризонтално укрепване на преградите се осъществява посредством алуминиев профил (видим или скрит отзад) или тръба от неръждаема стомана.

По-икономично, но достатъчно здраво решение за изграждане на WC-кабини, преградни стени и врати са влагоустойчивите ламинирани дървесни плоскости с дебелина 24mm и алуминиева конструкция (LPL 24mm). При този модел стандартната общата височина e 2000mm, плътната част е 1830mm, а височината на нивелиращите крачета е около 170mm. Възможно е постигане на по-голяма височина чрез надграждане.

Преградите за писоари се изпълняват стандартно с ширина от 350 до 600mm и височина от 1200 до 2000mm. Захващането им става посредством алуминиев профил към задните стени и краче от неръждаема стомана към пода. Възможно е също конзолно изпълнение (без крак) като в този случай захващането към задните стени се осъществява със специални държачи от неръждаема стомана с по-широка основа.

Преградите за душове се изпълняват стандартно от водоустойчиви HPL-плоскости и алуминиева конструкция. Ширина им обикновено варира от 800 до 1200mm, а височина от 2000 до 2200mm. Захващането им става посредством алуминиев профил към задните стени и краче от неръждаема стомана към пода.

За детски градини предлагаме преградни стени със или без врати с по-малка височина. Те се изпълняват по индивидуален проект в зависимост от изискванията на клиента.

Всяка поръчка се изработва индивидуално, по проект на клиента, в зависимост от размерите на помещенията. Конструктивните решения на връзките на преградните стени към масивни стени, към пода, както и между профилите, плоскостите и вратите, позволяват лесен и бърз монтаж. Отворът в основата позволява лесно почистване и поддръжка на помещението.